25
november
2019
|
08:51
Europe/Amsterdam

Coolblue trapt Black Friday af met pop-up-winkel

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen klanten bij Coolblue al alle Black Friday-deals bestellen. Ook kunnen ze hun online bestelling ophalen in de eerste Coolblue-pop-up op Utrecht Centraal. Zo wil het e-commercebedrijf de druk op de Nederlandse en Belgische pakketbedrijven helpen verspreiden.

Vanaf vandaag start Coolblue al met Black Friday. Klanten kunnen vanaf vandaag al álle Black Friday-deals bestellen. De hele week lang, tot en met Cyber Monday. Ook opent Coolblue vandaag zijn eerste pop-up-winkel, speciaal voor het ophalen van bestellingen. Hiermee wil het e-commercebedrijf niet alleen nóg meer klanten blij maken, maar ook helpen bij het verspreiden van de druk op de pakketbezorging.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: “Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Wij zijn er helemaal klaar voor en het gaat rammend druk worden. Zó druk dat we verwachten dat de Nederlandse en Belgische pakketbedrijven veel moeite zullen hebben om aanstaande vrijdag alle pakketjes de volgende dag al uit te leveren. Daarom hebben we een drastisch besluit genomen, namelijk dat we alle Black Friday-deals vandaag al online hebben gezet. Ook kunnen onze klanten ervoor kiezen om hun Black Friday-deals op te halen in onze fysieke winkels, waaronder in onze pop-up-winkel op Utrecht Centraal.”

Pop-up-winkel op Utrecht Centraal

Vandaag opent Coolblue een pop-up-winkel op Utrecht Centraal. Zo kunnen klanten nóg gemakkelijker hun online bestellingen onderweg naar huis of werk ophalen. Ook kunnen ze in de pop-up-winkel de beste cadeaus in het echt bekijken en meteen meenemen of thuis laten bezorgen.

De tijdelijke Coolblue-winkel is te vinden naast de ingang van Utrecht Centraal, ter hoogte van perron 19-20 en is tot en met 31 december geopend.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.