24
februari
2015
|
12:06
Europe/Amsterdam

Coolblue VandaagNog®: Vandaag voor 15.00 besteld, vanavond nog in huis!

Samenvatting

Morgen een belangrijke presentatie maar je laptop heeft het begeven? Je telefoon is in de WC gevallen maar morgen kún je bericht krijgen over die baan die je zo graag wil? Middels VandaagNog® biedt het bedrijf, voor slechts €9,95, de mogelijkheid om producten waarvoor morgen écht te laat is, vanavond nog in huis te hebben.

Aanvulling op bestaande service
Coolblue VandaagNog® is een aanvulling op de al zeer snelle leveringsmogelijkheden die het bedrijf nu biedt. Voor alle reguliere bestellingen blijft gelden: vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd. Ook kunnen bestellingen nog gewoon opgehaald worden in een van de fysieke winkels. Coolblue VandaagNog® is beschikbaar op werkdagen, kost € 9,95 per bestelling en bezorgt de bestelling tussen 18.00-22.00 uur.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.