17
juli
2013
|
12:33
Europe/Amsterdam

Coolblue zet de toon met de opening van twee DJ-shops

Samenvatting

Rotterdam 17 juli 2013, Coolblue, een van de grootste retailers van de Benelux opent twee nieuwe shops voor zowel beginnende als professionele DJ’s. Coolblue biedt vanaf nu met www.mengpaneelstore.nl en www.djcontrollerexpert.nl een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van DJ-Gear. Onder het assortiment valt te kiezen uit verschillende dj-controllers, mengpanelen, cd/media-spelers, studiomonitoren, hoofdtelefoons, midi-controllers en samplers. Met de opening van deze twee shops geeft Coolblue vorm aan een nieuwe muzikale productcategorie die de komende maanden nog verder vorm zal krijgen met nog meer shops. Dit past in de strategie van het bedrijf om in steeds meer productcategorieën actief te zijn.

Volop keuze voor zowel beginnende als professionele DJ.
Voor wie zijn eerste stapjes op DJ-gebied zet, heeft Coolblue een aantal DJ-sets geselecteerd. Voor de gevorderde DJ bestaat er een ruime keuze om zelf de ideale ingrediënten van zijn DJ-kit bij elkaar te selecteren via de keuzehulp. Pieter Zwart, directeur en oprichter van Coolblue, ligt de keuze voor deze nieuwe shops toe: ,,Elke DJ heeft andere wensen ten aanzien van zijn DJ-Gear. Of je nu thuis speelt, in de kroeg draait of al in clubs draait, bepaalt welke wensen een DJ heeft. Onze productspecialisten helpen elke DJ graag verder om de juiste keuze te maken.”

Snelle levering
Net als bij de andere Coolblue-webshops geldt: voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Is dat nét nog niet snel genoeg? Dan is er Coolblue VandaagNog®, waarbij bestellingen voor 15.00 uur tegen bijbetaling nog dezelfde avond worden geleverd.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.