03
mei
2019
|
07:51
Europe/Amsterdam

Coolblue zoekt 1.000 zonnepanelen installateurs

Samenvatting

Coolblue zoekt 1.000 zonnepanelen installateurs. Met behulp van deze installateurs wil het e-commercebedrijf de meest klantvriendelijke zonnepaneelspecialist van Nederland en België worden. Binnenkort start de verkoop en installatie van zonnepanelen in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg. Later dit jaar wil Coolblue deze dienst uitbreiden naar de rest van Nederland.

Voor de installatie van zonnepanelen zoekt Coolblue 1.000 installateurs. Het e-commercebedrijf wil de meest klantvriendelijke zonnepaneelspecialist van Nederland en België worden. Zonnepaneel installateur bij Coolblue is de zonnigste baan van Nederland, met een ongekend leuke werksfeer, een vast salaris en volop opleidingsmogelijkheden.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze installateurs zorgen voor installatie met een glimlach. Wij zorgen voor een vast salaris, leuke collega’s en opleidingsmogelijkheden om elke dag een beetje beter te worden. Met behulp van onze eigen installateurs kunnen we nog meer klanten blij maken.”

Coolblue zoekt installateurs in de omgeving van de regionale depots in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg. In deze steden start het e-commercebedrijf binnenkort met het verkopen en installeren van zonnepanelen. Later dit jaar wordt deze dienst uitgebreid naar de rest van Nederland. Wie opgewekt wordt van zon, buiten zijn en klanten blij maken, kan solliciteren via WerkenbijCoolblue.nl/zonnepanelen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.